Patrick Saint-Eloi

Depi Wikipedya, ansiklopedi lib
Sauter à la navigation Sauter à la recherche
Mizisyen
Patrick Saint-Eloi
Ajoute yon foto nan bwat sa a}}
Eta sivil
Dat nesans:20 oktòb 1958
Lye nesans:Lapwent, Gwadloup
Peyi nesans:Frans
dat lanmò : 18 desanm 2010
Gwadloup (Frans)
Nasyonalite : Franse


Gade kouman pou ou konplete biyografi sa : biyografi


Gwoup: Kassav

Enstriman

vwa


Patrick Saint-Eloi se yon Antiye. Li se yon atis, mizisyen kreyòl. Li ap jwe mizik sa : Zouk, Zouk Love

Li ap jwe nan gwoup sa : Kassav.

Biyografi[edite | modifye sous]

  • Dat enpòtan yo

Zèv li yo[edite | modifye sous]

Diskografi[edite | modifye sous]

  • 2008 : Zoukolexion vol. 2
  • 2007 : Zoukolexion
  • 2005 : Plezi
  • 2002 : Swing karaïb
  • 2000 : À l'Olympia

Modèl:Album

  • 1994 : Zoukamine
  • 1992 : Bizouk
  • 1984 : À la demande
  • 1982 : Mizik Cé Lanmou

Referans[edite | modifye sous]

Lyen deyò[edite | modifye sous]