Aller au contenu

Paris Hilton

Depi Wikipedya, ansiklopedi lib
Paris Hilton
Image illustrative de l’article Paris Hilton
Fonksyon aktris, mannken, chantèz
Nesans (43 ane)
Nouyòk
Nasyonalite ameriken
Domèn sinema, televizyon, mannkina, mizik

Paris Hilton, ki fèt 17 fevriye 1981 nan Nouyòk (Etazini), se yon fanm bisnis, pèsonalite medyatik, mannken, chantèz, aktris ak deje amerikèn.

Biyografi[modifye | modifye kòd]

Zèv li yo[modifye | modifye kòd]

Diskografi[modifye | modifye kòd]

Senp[modifye | modifye kòd]

  • 2006 : Stars Are Blind
  • 2006 : Turn It Up
  • 2006 : Nothing in This World
  • 2009 : Paris For President
  • 2013 : Good Time (avèk Lil Wayne)
  • 2014 : Come Alive
  • 2015 : High Off My Love (avèk Birdman)
  • 2018 : I Need You

Sinema[modifye | modifye kòd]

Paris Hilton ak Doug Reinhardt nan 66e edisyon Mostra de Venise 2009.

Televizyon[modifye | modifye kòd]

Fim televizyon[modifye | modifye kòd]

Seri televizyon[modifye | modifye kòd]

Videyoklip[modifye | modifye kòd]

Galri foto[modifye | modifye kòd]

Referans[modifye | modifye kòd]

Lyen deyò[modifye | modifye kòd]