Lil Wayne

Depi Wikipedya, ansiklopedi lib
Aller à la navigation Aller à la recherche
Lil Wayne
Lil Wayne (2015)
Fonksyon:rapè, pwodiktè mizikal
Domèn:mizik
Eta sivil
Dat nesans:27 septanm 1982
Lye nesans:Nouvèl Òleyan, Lwizyàn
Peyi nesans:Etazini
Nasyonalite : ameriken


Gade kouman pou ou konplete biyografi sa : biyografi


Dwayne Michael Carter Jr., rele Lil Wayne, ki fèt 27 septanm 1982 nan Nouvèl Òleyan nan leta Lwizyàn (Etazini), se yon rapè, pwodiktè mizikal ameriken.

Biyografi[edite | modifye sous]

Zèv li yo[edite | modifye sous]

Diskografi[edite | modifye sous]

  • 1999 : Tha Block Is Hot
  • 2000 : Lights Out
  • 2002 : 500 Degreez
  • 2004 : Tha Carter
  • 2005 : Tha Carter II
  • 2008 : Tha Carter III
  • 2010 : Rebirth
  • 2010 : I Am Not a Human Being
  • 2011 : Tha Carter IV
  • 2013 : I Am Not a Human Being II
  • 2015 : Free Weezy Album
  • 2018 : Tha Carter V
  • 2019 : Funeral

Fimografi[edite | modifye sous]

Sinema[edite | modifye sous]

Televizyon[edite | modifye sous]

  • 2007 : Access Granted : li menm
  • 2007 : The Boondocks (seri)
  • 2007 : Blueprint (fim tv) : li menm
  • 2009 : Behind the Music (seri dokimantè) : li menm
  • 2010 : Freaknik: The Musical (fim tv) : Trap Jesus

Referans[edite | modifye sous]

Lyen deyò[edite | modifye sous]