Vybz Kartel

Depi Wikipedya, ansiklopedi lib
Sauter à la navigation Sauter à la recherche
Mizisyen
Vybz Kartel
Ajoute yon foto nan bwat sa a}}
Eta sivil
Dat nesans:7 janvye 1976
Lye nesans:Kinstòn
Peyi nesans:Jamayik
Nasyonalite : Jamayiken


Gade kouman pou ou konplete biyografi sa : biyografi


Mizik: rege, raga

Enstriman

vwa



Adidja Palmer, rele sitou Vybz Kartel, ki fèt sou 7 janvye 1976 nan Kinstòn, se yon chantè, mizisyen rege, raga jamayiken.

Biyografi[edite | modifye sous]

  • Dat enpòtan yo

Zèv li yo[edite | modifye sous]

Diskografi[edite | modifye sous]

Albòm[edite | modifye sous]

  • 2003 : Pussy Gyal Dem
  • 2004 : More Up 2 di Time
  • 2005 : J.M.T.
  • 2008 : The Teacher's Back
  • 2009 : Most Wanted
  • 2010 : Pon di Gaza 2.0
  • 2011 : Kingston Story
  • 2013 : The Voice of the Jamaican Ghetto
  • 2013 : Kartel Forever:Trilogy
  • 2014 : Reggae Love Songs
  • 2015 : Viking
  • 2016 : King of the dancehall

Singles[edite | modifye sous]

  • 2002 : Kill Bill
  • 2003 : Please
  • 2004 : Tekk
  • 2004 : Picture This
  • 2006 : No
  • 2008 : Send A Hell
  • 2008 : Weh Dat Fah
  • 2009 : Romping Shop (avèk Spice)
  • 2009 : Life Sweet
  • 2009 : Go Fi Dem Anyweh
  • 2009 : Last Man Standing
  • 2009 : Slow Motion
  • 2010 : Clarks (avèk Popcaan & Gaza Slim)
  • 2010 : Clarks Again
  • 2010 : Know Bout Me
  • 2010 : Like Xmas
  • 2010 : Mi Beat Up Di Pussy
  • 2011 : All Out
  • 2011 : Step Up Inna Life
  • 2011 : Summertime
  • 2011 : Tell You Say
  • 2011 : Sex & the City
  • 2011 : Slew Dem Like David
  • 2011 : Go Go Wine
  • 2011 : Yuh Love
  • 2012 : Party Me Say (Me Nice)
  • 2012 : Reparation (avèk Gaza Slim)
  • 2012 : Street Vybz Girl
  • 2012 : Good Father/Mi Sorry
  • 2012 : Right Now (avèk Stylish)
  • 2012 : Dweet We a Dweet (Do It)
  • 2012 : Lip Gloss (Cover Girl)
  • 2012 : Summertime Part 2
  • 2012 : The Cure (Fi Badmind) (avèk Russian)
  • 2012 : Looking Glass
  • 2012 : Party Vibes
  • 2012 : Informer (avèk Tommy Lee Sparta)
  • 2012 : Betray Di Gaza Boss (avèk Tommy Lee Sparta)
  • 2012 : Daddy Devil
  • 2013 : Love U Baby
  • 2013 : Back to Life
  • 2013 : Look Pon We
  • 2013 : Ghetto Life
  • 2013 : Bubble Hard
  • 2013 : Me A Pree
  • 2013 : Dancehall Hero
  • 2013 : Badman Sittin
  • 2013 : Convertible
  • 2013 : Weed Smokers
  • 2013 : Hi
  • 2013 : Pussy Me Say
  • 2013 : School Youths
  • 2014 : Miami Vice Épisode
  • 2014 : Mamacita (avèk J Capri)
  • 2014 : Ignite The World
  • 2014 : Gimme Little Room
  • 2014 : Mi Nuh Trust People
  • 2014 : Conjugal Visit (avèk Spice)
  • 2014 : Drinks Up
  • 2015 : Money me a look
  • 2015 : Gon Get Better
  • 2016 : Best place pon heart
  • 2017 : Highest level

Referans[edite | modifye sous]

Lyen deyò[edite | modifye sous]