Verónica Castro

Depi Wikipedya, ansiklopedi lib
Sauter à la navigation Sauter à la recherche

'Verónica Judith Sáenz Castro, rele Verónica Castro, ki fèt 19 oktòb 1952 nan Meksiko (Meksik), se yon aktris ak chantèz meksikèn.

Li se sè pwodiktè José Alberto Castro, mè chantè Cristian Castro ak Michel Niembro Castro.

Biyografi[edite | modifye sous]

Zèv li yo[edite | modifye sous]

Diskografi[edite | modifye sous]

  • 1973 : Verónica Castro
  • 1978 : Sensaciones
  • 1979 : Aprendí a llorar
  • 1980 : Norteño
  • 1981 : Cosas de amigos
  • 1982 : Sábado en la noche tiki-tiki
  • 1982 : El malas mañas
  • 1983 : También romántico
  • 1984 : Las comadres con banda
  • 1986 : Esa mujer
  • 1986 : Simplemente todo
  • 1987 : Reina de la noche
  • 1988 : Mamma mia
  • 1990 : Mi pequeña Soledad
  • 1990 : Viva la banda
  • 1991 : La Movida Rap
  • 1991 : Tudo e bom pra se dançar
  • 1992 : Romántica y calculadora
  • 1994 : Vámonos al dancing
  • 1995 : La mujer del año
  • 1997 : La Tocada
  • 1999 : Ave Vagabundo
  • 2005 : Por esa puerta
  • 2009 : Resurrección

Rekopilasyon[edite | modifye sous]

Fimografi[edite | modifye sous]

Telenovela / Seri[edite | modifye sous]

Pwogram televizyon[edite | modifye sous]

  • 2007 ː Mentiras & verdades
  • 2006 ː Pedro Infante, vive
  • 2005 ː Big Brother VIP 4
  • 2005 ː Big Brother 3-R
  • 2004 ː Big Brother VIP 3
  • 2003 ː Big Brother VIP 2
  • 2000 ː No contaban con mi astucia
  • 1997 ː Teletón (1997, 2003-2007)
  • 1996 ː La tocada
  • 1994 ː En la noche
  • 1993 ː Furia musical
  • 1992 ː Y Vero América va Como integrante de Cadena de las Américas
  • 1991 ː La movida
  • 1989 ː Aquí está
  • 1988 ː Mala noche... ¡No!
  • 1984 ː Esta noche se improvisa
  • 1980 ː Noche a noche
  • 1975 ː Muy agradecido
  • 1972 ː Sábado 72
  • 1971 ː Revista musical

Referans[edite | modifye sous]

Lyen deyò[edite | modifye sous]