Víctor García (Chantè meksiken)

Depi Wikipedya, ansiklopedi lib
Sauter à la navigation Sauter à la recherche
Víctor García
Ajoute yon foto nan bwat sa a}}
Fonksyon:aktè, chantè
Domèn:televizyon, mizik
Eta sivil
Dat nesans:1 oktòb 1975
Lye nesans:Madero, Tamaulipas
Peyi nesans:Meksik
Nasyonalite : meksiken


Gade kouman pou ou konplete biyografi sa : biyografi


Víctor Alejandro García Pérez, rele Víctor García (ki fèt 1 oktòb 1975 nan Madero, Tamaulipas, Meksik), se yon aktè ak chantè meksiken.

Biyografi[edite | modifye sous]

Zèv li yo[edite | modifye sous]

Telenovela[edite | modifye sous]

Fim[edite | modifye sous]

Pwogram televizyon[edite | modifye sous]

Diskografi[edite | modifye sous]

  • 2003 : Víctor García (platinum)
  • 2004 : Por un Sueño (lò)
  • 2005 : Loco por ti (lò)
  • 2006 : Arráncame (lò)
  • 2009 : Cuando Amar Duele (platinum)
  • 2010 : Amorcito Corazón (lò)

Referans[edite | modifye sous]

  1. « Víctor García se integra a la nueva telenovela de Televisa "El Despacho" ». radioformula.com. 8 desanm 2017. Retrieved 8 fevriye 2018. 

Lyen deyò[edite | modifye sous]