Uwe Banton

Depi Wikipedya, ansiklopedi lib
Sauter à la navigation Sauter à la recherche
Mizisyen
Uwe Banton
Ruhr Reggae Summer 2013 - Uwe Banton 01.jpg
Eta sivil
Dat nesans:1966
Lye nesans:?
Peyi nesans:Almay
Nasyonalite : Alman


Gade kouman pou ou konplete biyografi sa : biyografi


Mizik: rege, raga

Enstriman

vwa



Uwe Banton (ki fèt Uwe Banton Schäfer) se yon chantè, mizisyen rege, raga alman.

Biyografi[edite | modifye sous]

  • Dat enpòtan yo

Zèv li yo[edite | modifye sous]

Diskografi[edite | modifye sous]

  • 1996 ː One Earth (avèk Mwvman)
  • 1998 ː Rastaman (EP avèk Mwvman)
  • 2003 ː His Majesty's Works (avèk Mwvman)
  • 2007 ː Jah Roots
  • 2009 ː Rightful Place
  • 2011 ː Thought I'd Let You Know (Single)
  • 2012 ː Mental War

Referans[edite | modifye sous]

Lyen deyò[edite | modifye sous]