Toto Bissainthe

Depi Wikipedya, ansiklopedi lib
Sauter à la navigation Sauter à la recherche
Aktè sinema, Atis
Toto Bissainthe
Ajoute yon foto nan bwat sa a}}
Eta sivil
Dat nesans:1934
Lye nesans:Kap-Ayisyen
Peyi nesans:Ayiti
dat lanmò :4 jen 1994
(Ayiti)
Nasyonalite : Ki nasyonalite moun sa?


Gade kouman pou ou konplete biyografi sa : biyografi


Fim




Toto Bissainthe (ki fèt Marie Clotilde Bissainthe) se yon chantè, konpozitè ak aktris ayisyen.

Biyografi[edite | modifye sous]

  • Dat enpòtan yo

Zèv li yo[edite | modifye sous]

Diskografi[edite | modifye sous]

  • 1975 ː Toto à New York (Chango)
  • 1977 ː Toto chante Haïti (Arion, Pri "chanson TF1" an 1978)
  • 1995 ː Haïti Chanté - Chant du Monde
  • 1996 ː Coda
  • 1999 ː World Network Vol. 43: Haiti (with Ti Koka) (World Network)
  • 2006 ː Rétrospective (Créon Music)

Fimografi[edite | modifye sous]

Teyat[edite | modifye sous]

Referans[edite | modifye sous]

Lyen deyò[edite | modifye sous]