Tiemo Hauer

Depi Wikipedya, ansiklopedi lib
Sauter à la navigation Sauter à la recherche
Mizisyen
Tiemo Hauer
Tiemo Hauer
Eta sivil
Dat nesans:6 janvye 1990
Lye nesans:Stuttgart
Peyi nesans:Almay
Nasyonalite : Alman


Gade kouman pou ou konplete biyografi sa : biyografi


Mizik: pòp

Enstriman

gita, tanbou, pyano


'Tiemo Hauer, ki fèt 6 janvye 1990 nan Stuttgart (Almay) se yon chantè-konpozitè ak mizisyen alman nan mizik pòp.

Biyografi[edite | modifye sous]

Nan laj la nan senk ane, Tiemo Hauer reswa premye gita li. Apre sa, li te etidye pyano pou yon ane. Enterè li nan mizik ki te reveye serye, lè li te kòmanse jwe tanbou yo nan 13 ane. Premye li te vin tounen yon drummer nan gwoup la nan Rock 'n' roll, Pants for Peter, ak nan yon gwoup punk. Tiemo Hauer te ekri chanson li yo ak tèks  alman ak, pou sa a, kòmanse jwe pyano a.

Premye sèn solo, li se nan yon pati lekòl la nan lekòl segondè Wilhelm, Stuttgart, ak lòt aparisyon sou lokal swiv. Hauer depanse bakaloreya l 'nan degre ak lè sa a, te fè l' premye anrejistreman. Premye l ' yon sèl Ehrlich glücklich vini soti nan yon ba trase nan mwa desanm 2009 anba etikèt la nan Stuttgart, "Green Elephant Records", ki fè pati nan epòk la nan manadjè ak asosye li yo.

Diskografi[edite | modifye sous]

Albòm[edite | modifye sous]

  • 2011 : Losgelassen
  • 2012 : Für den Moment
  • 2014 : Camille
  • 2016 : Vernunft, Vernunft
  • 2019 : Ein kurzes für immer

Single[edite | modifye sous]

  • 2009 : Ehrlich glücklich
  • 2010 : Nacht am Strand
  • 2012 : Warum?
  • 2012 : Großartig
  • 2012 : Die Kapelle
  • 2014 : Adler
  • 2014 : Herz / Kopf
  • 2015 : Benzin

Lòt piblikasyon[edite | modifye sous]

  • 2010 : Nacht am Strand

Referans[edite | modifye sous]

Lyen deyò[edite | modifye sous]