Sali Sidibé

Depi Wikipedya, ansiklopedi lib
Sauter à la navigation Sauter à la recherche
Sali Sidibé
Ajoute yon foto nan bwat sa a}}
Fonksyon:Aktè
Domèn:Sinema, televizyon, teyat
Eta sivil
Dat nesans:1959
Lye nesans:Wassoulou
Peyi nesans:Mali
dat lanmò : 8 fevriye 2019
Bamako (Mali)
Nasyonalite : malyen


Gade kouman pou ou konplete biyografi sa : biyografi


Sali Sidibé, ki fèt an 1959 nan yon vilaj nan rejyon Wassoulou epi ki mouri 8 fevriye 2019 nan Bamako (Mali), se yon chantèz malyèn.

Biyografi[edite | modifye sous]

Li mouri 8 fevriye 2019 nan Bamako[1].

Zèv li yo[edite | modifye sous]

Diskografi[edite | modifye sous]

  • 1980 : L'enfant chéri du Wassolon
  • 1982 : Formidable !
  • 1988 : Tounkan Magni
  • 1993 : N'Daya International
  • 1993 : From Timbuktu to Gao
  • 1993 : Wassoulou Foli
  • 2000 : Union africaine

Referans[edite | modifye sous]

  1. « Mali : l’artiste chanteuse, Sali Sidibé, décédée ! ». afrikinfos-mali.com. 8 fevriye 2019. Retrieved 8 fevriye 2019. 

Lyen deyò[edite | modifye sous]

  • [ Sali Sidibé] sou IMDb