Rafael Orozco Maestre

Depi Wikipedya, ansiklopedi lib
Aller à la navigation Aller à la recherche
Rafael Orozco Maestre
Image illustrative de l’article Rafael Orozco Maestre
Fonksyon mizisyen, chantè
Nesans
Becerril
Lanmò (ak 38 ane)
Barranquilla Kolonbi
Nasyonalite Kolonbyen
Domèn mizik

Rafael José Orozco Maestre, ki fèt 24 mas 1954 nan Becerril (pwotektora Kolonbi) epi ki mouri 11 jen 1992 nan Barranquilla (Kolonbi), se yon chantè ak mizisyen kolonbyen.

Biyografi[modifye | modifye kòd]

Li te youn nan reprezantan prensipal yo nan mizik kolonbyèn.

Zèv li yo[modifye | modifye kòd]

Diskografi[modifye | modifye kòd]

  • 1975 : Adelante
  • 1975 : Con emoción
  • 1977 : Binomio de oro
  • 1977  : Por lo alto
  • 1978 : Enamorado como siempre
  • 1978 : Los Elegidos
  • 1979 : Súper vallenato
  • 1980 : Clase aparte
  • 1980  : De caché
  • 1981 : 5 años de oro
  • 1982 : Festival vallenato
  • 1982 : Fuera de serie
  • 1983 : Mucha calidad
  • 1984 : Somos vallenato
  • 1985 : Superior
  • 1986 : Binomio de oro
  • 1987 : En concierto
  • 1988 : Internacional
  • 1989 : De Exportación
  • 1990 : De fiesta con binomio de oro
  • 1991 : De américa
  • 1991 : Por siempre

Fimografi[modifye | modifye kòd]

Referans[modifye | modifye kòd]

Lyen deyò[modifye | modifye kòd]