Philippe Lavil

Depi Wikipedya, ansiklopedi lib
Sauter à la navigation Sauter à la recherche

Philippe Durand de la Villejegu du Fresnay (ki fèt 26 septanm 1947) rele Philippe Lavil se yon chantè franse.

Zèv li yo[edite | modifye sous]

Diskografi[edite | modifye sous]

  • 1970 : Avec les filles je ne sais pas (45 tours Barclay n°61.295)
  • 1978 : Février
  • 1982 : Il tape sur des bambous
  • 1985 : Lavil (mini album RCA - PG 70 722)
  • 1986 : Nonchalances
  • 1987 : Kolé Séré (45 tours ; à l'origine, une chanson de Kassav')
  • 1989 : La Chica de Cuba (45 tours)
  • 1990 : De Bretagne ou d'ailleurs
  • 1992 : Y a plus d'hiver
  • 1994 : Déménage
  • 1996 : Un zest of
  • 1998 : L'essentiel (compilation comprenant quelques titres rares et titres du mini album 1985)
  • 1997 : Ailleurs, c'est toujours l'idéal
  • 2002 : Retour à la case créole
  • 2007 : Calypso
  • 2011 : La part des anges

Fim[edite | modifye sous]

  • 1987 : Tant qu'il y aura des femmes : Jérémie
  • 2005 : Le premier jour : Monsieur de Malignac

Sery televizyon[edite | modifye sous]

Referans[edite | modifye sous]

Lyen deyò[edite | modifye sous]