Michael Brun

Depi Wikipedya, ansiklopedi lib
Sauter à la navigation Sauter à la recherche
Mizisyen
Michael Brun
Michael Brun, June 22, 2014.jpg
Eta sivil
Dat nesans:19 me 1992
Lye nesans:Pòtoprens
Peyi nesans:Ayiti
Nasyonalite : ayisyen


Gade kouman pou ou konplete biyografi sa : biyografi


Mizik: electro house, house progressive

Enstriman

pyano, gita, sente


Michael Brun, ki fèt sou 19 me 1992 nan Pòtoprens (Ayiti)[1], se yon deje ayisyen.

Biyografi[edite | modifye sous]

Depi 2013, DJ viv nan Miami e li se yon elèv nan Culver Academies[2].

Zèv li yo[edite | modifye sous]

Diskografi[edite | modifye sous]

Senp[edite | modifye sous]

  • 2011 : Prime [Essentials]
  • 2011 : Shades Of Grey (avèk Xpression ak Remy Joel) [S2 Records]
  • 2011 : Passerby [Emotive Sounds]
  • 2011 : Dawn [Revealed Recordings]
  • 2011 : Dawn (Hardwell Edit) [Revealed Recordings]
  • 2012 : Rise (Dirty South Edit) [Phazing]
  • 2012 : Synergy (avèk Special Features) [Phazing]
  • 2012 : Rift (avèk Dirty South) [Phazing]
  • 2013 : Halfway (avèk Zashanell) [Phazing]
  • 2013 : Antares [Phazing]
  • 2013 : Halfway [Phazing]
  • 2013 : Gravity [Phazing]
  • 2014 : Zenith [Kid Coconut]
  • 2014 : Sun In Your Eyes (avèk DubVision) [Kid Coconut]
  • 2015 : Woo [Kid Coconut]
  • 2015 : See You Soon (avèk Rune RK) [Armada Music]
  • 2015 : Vintage (avèk Rayven ak Valex) [Kid Coconut]
  • 2015 : Check This Out (avèk Still Young) [Size Records]
  • 2016 : Good Enough (avèk The Ready Set) [Hopeless Records]
  • 2016 : All i ever wanted (avèk Louie) soti XOXO the Netflix Original Film
  • 2017 : Gaya (avèk Lakou Mizik ak J Perry) [kid coconut]
  • 2018 : BAYO avèk Strong G,Baky ak J.Perry

Remiks[edite | modifye sous]

  • 2010 : Pray For More, Lee Genesis - Satisfaction (Michael Brun Remix) [Mjuzieek Digital]
  • 2011 : Agent Greg, Abigail Bailey - What Is Love (Michael Brun Remix) [Emotive Sounds]
  • 2011 : CB Milton, Phil Wilde - Loving Thing (Michael Brun Vocal Mix) [Cloud 9 Dance]
  • 2011 : John De Mark, Vangosh, Steve Kid - Trip 2 Heaven (Michael Brun Remix) [17:44 Records]
  • 2011 : Chrissy, JWLS, Paris & Simo - Dancing Alone (Michael Brun Remix) [Handmade Music]
  • 2011 : Geyster - A Change for the Better (Michael Brun Remix) [17:44 Records]
  • 2011 : Phatt, Delivio Reavon, Aaron Gill - Dancing (Michael Brun Remix) [Cloud 9 Dance]
  • 2012 : Those Usual Suspects, Nordean, Erik Hecht - Burn Forever [Phazing]
  • 2013 : Syke'n'Sugarstarr, Alexandra Prince - So Alive [Club Session]
  • 2013 : Rune RK, Andreas Moe - Power Of You And Me (Teacup) (Michael Brun Remix) [Spinnin Records]
  • 2013 : Dirty South, Joe Gil - Your Heart (Michael Brun Remix) [Phazing]
  • 2013 : Dirty South, Joe Gil - Until The End (Michael Brun Mix) [Phazing]
  • 2013 : Alexander Popov, Dash Berlin, Jonathan Mendelsohn - Steal You Away (Michael Brun Radio Mix) [Aropa]
  • 2013 : Alicia Keys, Maxwell - Fire We Make (Michael Brun Radio Mix) [RCA Records Label]
  • 2013 : Armin van Buuren, Laura Jansen - Sound Of The Drums (Michael Brun Remix)
  • 2014 : Max Elto - Shadow Of The Sun (Michael Brun Remix) [Big Beat Records]
  • 2014 : Mako - Our Story (Michael Brun Remix) [Ultra]
  • 2014 : Daniel Etienne, Lee Carter, Oliver Chang - Arkham (Michael Brun Mix) [Kid Coconut]
  • 2015 : Shanahan - Ivory (Michael Brun Mix) [Kid Coconut]
  • 2015 : Eddie Thoneick & Abel Ramos - Love Will Never Let You Down (feat. James Walsh) (Michael Brun Remix) [Size Records]
  • 2015 : Steve Aoki, Walk Off The Earth - Home We'll Go (Take My Hand) (Michael Brun Remix) [Ultra]
  • 2016 : Baha - Awakening (Michael Brun Mix) [Kid Coconut]

Referans[edite | modifye sous]

Lyen deyò[edite | modifye sous]