Melba Moore

Depi Wikipedya, ansiklopedi lib
Sauter à la navigation Sauter à la recherche

Melba Hill, rele Melba Moore, ki fèt 29 oktòb 1945 nan New York), se yon chantèz ak aktris amerikèn.

Biyografi[edite | modifye sous]

Zèv li yo[edite | modifye sous]

Teyat[edite | modifye sous]

  • 1967 ː Hair
  • 1970 ː Purlie
  • 1978 ː Timbuktu!
  • 1981 ː Inacent Black
  • 1988 ː Broadway at the Bowl
  • 1993 ː From the Mississippi Delta
  • 1995 ː Les Misérables
  • 2006 ː Brooklyn
  • 2013 ː Straight 2the Head
  • 2013 ː Great God A'Mighty
  • 2018 ː After Midnight

Fim[edite | modifye sous]

Diskografi[edite | modifye sous]

Albòm estidyo[edite | modifye sous]

  • 1970 : I Got Love (Mercury)
  • 1971 : Look What You're Doing to The Man (Mercury)
  • 1975 : Peach Melba (Buddah)
  • 1976 : This Is It (Buddah)
  • 1976 : Melba (Buddah)
  • 1977 : A Portrait of Melba (Buddah)
  • 1978 : Melba (Epic)
  • 1979 : Burn (Epic)
  • 1980 : Closer (Epic)
  • 1981 : What a Woman Needs (Emi America)
  • 1982 : The Other Side of the Rainbow (Capitol)
  • 1983 : Never Say Never (Capitol)
  • 1986 : A Lot of Love (Capitol)
  • 1988 : I'm in Love (Capitol)
  • 1990 : Soul Exposed (Capitol)

Albòm live[edite | modifye sous]

  • 1972 : Melba Moore Live!

Referans[edite | modifye sous]

Lyen deyò[edite | modifye sous]