Maurane

Depi Wikipedya, ansiklopedi lib
Sauter à la navigation Sauter à la recherche
Maurane
Maurane (2011)
Fonksyon:Chantèz
Domèn:mizik
Eta sivil
Dat nesans:12 novanm 1960
Lye nesans:Ixelles
Peyi nesans:Bèljik
dat lanmò : 7 me 2018
Schaerbeek (Bèljik)
Nasyonalite : bèlj


Gade kouman pou ou konplete biyografi sa : biyografi


Claudine Luypaerts, rele Maurane, (ki fèt an 12 novanm 1960 nan Ixelles epi ki mouri 7 me 2018 nan Schaerbeek (Bèljik[1]), se yon chantèz ak aktris bèlj.

Biyografi[edite | modifye sous]

Zèv li yo[edite | modifye sous]

Diskografi[edite | modifye sous]

Albòm stidyo[edite | modifye sous]

  • 1986 : Danser
  • 1989 : Maurane
  • 1991 : Ami ou ennemi
  • 1995 : Différente
  • 1998 : L’un pour l’autre
  • 2000 : Toi du monde
  • 2003 : Quand l’humain danse
  • 2007 : Si aujourd'hui
  • 2009 : Nougaro ou l’espérance en l’Homme
  • 2011 : Fais-moi une fleur
  • 2014 : Ouvre

Albòm live[edite | modifye sous]

  • 1994 : Maurane ? Une fille très scène (anrejistre nan Olympia an 1993)
  • 1999 : Maurane à l'Olympia
  • 2004 : L’heureux tour (anrejistre nan "Grand Théâtre de la ville de Luxembourg")

Videyo[edite | modifye sous]

  • 2004 : L’heureux tour (konsè anrejistre nan "Grand Théâtre de la ville de Luxembourg")
  • 2005 : Maurane - Master Série (videyo 12 singles Maurane)
  • 2009 : La vie en rouge (konsè anrejistre nan Cirque Royal Briksèl an 17 mas 2008)

Fim[edite | modifye sous]

Rekonpans[edite | modifye sous]

Referans[edite | modifye sous]

  1. « Schaerbeek ne perd pas de temps: un square rebaptisé du nom de Maurane ». 8 me 2018. Retrieved 8 me 2018.  Unknown parameter |site= ignored (help)
  2. Article "La Libre Belgique"
  3. Ministère de la Culture de la Fédération Wallonie-Bruxelles (= Communauté Francophone de Belgique), promotion 2003
  4. Site RTL Belgique Maurane Officier

Lyen deyò[edite | modifye sous]