Luis Fonsi

Depi Wikipedya, ansiklopedi lib
Aller à la navigation Aller à la recherche
Luis Fonsi
Luis Fonsi (2015)
Fonksyon:chantè, aktè
Domèn:televizyon, mizik
Eta sivil
Dat nesans:15 avril 1978
Lye nesans:San Juan
Peyi nesans:Pòtoriko
Nasyonalite : pòtoriken


Gade kouman pou ou konplete biyografi sa : biyografi


Luis Alfonso Rodríguez López-Cepero, rele Luis Fonsi, ki fèt 15 avril 1978 nan San Juan (Pòtoriko), se yon chantè pòtoriken.

Biyografi[modifye | modifye kòd]

Luis Fonsi (2005)

Zèv li yo[modifye | modifye kòd]

Diskografi[modifye | modifye kòd]

  • 1998 : Comenzaré
  • 2001 : Eterno
  • 2002 : Amor Secreto
  • 2003 : Abrazar la vida
  • 2005 : Paso a Paso
  • 2006 : Grandes Éxitos 98:06
  • 2008 : Palabras del silencio
  • 2011 : Tierra Firme
  • 2014 : 8
  • 2017 : Despacito Featuring Daddy Yankee
  • 2017 : Échame la culpa featuring Demi Lovato

Fimografi[modifye | modifye kòd]

Referans[modifye | modifye kòd]

Lyen deyò[modifye | modifye kòd]