Luis Fonsi

Depi Wikipedya, ansiklopedi lib
Sauter à la navigation Sauter à la recherche
'
Luis Fonsi (2015)
Fonksyon:chantè, aktè
Domèn:televizyon, mizik
Eta sivil
Dat nesans:15 avril 1978
Lye nesans:San Juan
Peyi nesans:Pòtoriko
Nasyonalite : pòtoriken


Gade kouman pou ou konplete biyografi sa : biyografi


Luis Alfonso Rodríguez López-Cepero, rele Luis Fonsi, ki fèt 15 avril 1978) se yon chantè pòtoriken.

Zèv li yo[edite | modifye sous]

Diskografi[edite | modifye sous]

  • 1998 : Comenzaré
  • 2001 : Eterno
  • 2002 : Amor Secreto
  • 2003 : Abrazar la vida
  • 2005 : Paso a Paso
  • 2006 : Grandes Éxitos 98:06
  • 2008 : Palabras del silencio
  • 2011 : Tierra Firme
  • 2014 : 8
  • 2017 : Despacito Featuring Daddy Yankee
  • 2017 : Échame la culpa featuring Demi Lovato

Fimografi[edite | modifye sous]

Referans[edite | modifye sous]

Lyen deyò[edite | modifye sous]