Laura Flores

Depi Wikipedya, ansiklopedi lib
Sauter à la navigation Sauter à la recherche
Laura Flores
Laura Flores
Fonksyon:aktris, chantèz
Domèn:televizyon, sinema, teyat, mizik
Eta sivil
Dat nesans:23 out 1963
Lye nesans:?
Peyi nesans:Meksik
Nasyonalite : meksiken


Gade kouman pou ou konplete biyografi sa : biyografi


Laura Aurora Flores Heras, rele Laura Flores, ki fèt 23 out 1963, se yon aktris ak chantèz meksikèn.

Zèv li yo[edite | modifye sous]

Fim[edite | modifye sous]

  • 1984 : Siempre en Domingo
  • 1990 : Comando marino
  • 1993 : Los Temerarios

Telenovela[edite | modifye sous]

Teyat[edite | modifye sous]

  • 1981 : Los fantásticos
  • 1983 : Nuestro amor de cada día
  • 1984 : Jesucristo superestrella
  • 1985 : Fausto
  • 1992 : Sugar
  • 1992-1994 : Tenorio cómico
  • 2002 : Monólogos de la vagina
  • 2011 : Bajo cero
  • 2012 : Soy mujer, soy invencible y estoy exhausta
  • 2012 : Manos quietas[3]
  • 2013 : Made in México[4]
  • 2015 : Infidelidades[5]
  • 2016 : Mamá por siempre[6]

Diskografi[edite | modifye sous]

  • 1978 : Hermanos y amigos
  • 1983 : Barcos de papel
  • 1984 : Preparatoria
  • 1985 : De corazón a corazón
  • 1987 : Fruto prohibido
  • 1988 : Para vivir feliz
  • 1989 : Desde hoy
  • 1989 : : Eterna Navidad
  • 1991 : Cuando el amor estalla
  • 1995 : Nunca hagas llorar a una mujer
  • 1997 : Me quedé vacía
  • 2000 : Te voy a esperar
  • 2002 : Contigo o sin ti
  • 2004 : Morir de amor
  • 2007 : Soy yo
  • 2008 : Soy yo con Banda y Mariachi
  • 2009 : Ni te pares por aquí
  • 2012 : Desde mi corazón

Referans[edite | modifye sous]

Lyen deyò[edite | modifye sous]