John Michael Talbot

Depi Wikipedya, ansiklopedi lib
Sauter à la navigation Sauter à la recherche
Mizisyen, Atis
John Michael Talbot
John Michael Talbot.jpg
Eta sivil
Dat nesans:8 me 1954
Lye nesans:Oklawoma-Vil, Oklawoma
Peyi nesans:Etazini
Nasyonalite : ameriken


Gade kouman pou ou konplete biyografi sa : biyografi



Enstriman

vwa



John Michael Talbot (fèt nan 8 me 1954 nan Oklawoma-Vil, Oklawoma) se yon chante katolik ameriken.

Diskografi[edite | modifye sous]

  • 1972 : Reborn
  • 1976 : John Michael Talbot
  • 1977 : The New Earth
  • 1979 : The Lord's Supper
  • 1980 : Beginnings / The Early Years
  • 1980 : Come to the Quiet
  • 1980 : The Painter
  • 1981 : For the Bride
  • 1981 : Troubadour of the Great King
  • 1982 : Light Eternal
  • 1982 : Songs For Worship Vol. 1
  • 1983 : No Longer Strangers
  • 1984 : The God of Life
  • 1985 : Songs For Worship Vol. 2
  • 1985 : The Quiet
  • 1986 : Be Exalted
  • 1986 : Empty Canvas
  • 1987 : The Heart of the Shepherd
  • 1987 : Quiet Reflections
  • 1988 : The Regathering
  • 1988 : Master Collection
  • 1989 : The Lover and the Beloved
  • 1990 : Come Worship the Lord Vol. 1
  • 1990 : Come Worship the Lord Vol. 2
  • 1990 : Hiding Place
  • 1990 : The Birth of Jesus
  • 1992 : The Master Musician
  • 1993 : Meditations in the Spirit
  • 1994 : Meditations from Solitude
  • 1995 : Chant from the Hermitage
  • 1995 : The John Michael Talbot Collection
  • 1995 : The Talbot Brothers Collection
  • 1996 : Brother to Brother
  • 1996 : Our Blessing Cup
  • 1996 : Troubadour for the Lord
  • 1997 : Table of Plenty
  • 1998 : Hidden Pathways
  • 1998 : Pathways of the Shepherd
  • 1998 : Pathways to Solitude
  • 1998 : Pathways to Wisdom
  • 1998 : Quiet Pathways
  • 1998 : Spirit Pathways
  • 1999 : Cave of the Heart
  • 2000 : Simple Heart
  • 2001 : Wisdom
  • 2003 : Signatures
  • 2005 : City of God
  • 2005 : Monk Rock
  • 2006 : The Beautiful City
  • 2007 : Living Water 50th
  • 2008 : Troubadour Years

Lyen deyò[edite | modifye sous]