Jintara Poonlarp

Depi Wikipedya, ansiklopedi lib
Aller à la navigation Aller à la recherche
Mizisyen
Jintara Poonlarp
Jintara Poonlarp (2007)
Eta sivil
Dat nesans:6 mas 1969
Lye nesans:Amphoe Kaset Wisai
Peyi nesans:Tayilann
Nasyonalite : tayilandè
Kontak
Cat 9 Studio


Gade kouman pou ou konplete biyografi sa : biyografi


Mizik: Mor lam

Enstriman


Tongbai Janlueang, rele Jintara Poonlarp, ki fèt 6 mas 1969 nan Amphoe Kaset Wisai (Tayilann), se yon chantèz, mizisyèn ak aktris tayilandèz.

Biyografi[edite | modifye sous]

Jintara sou 19 me 2007 nan Oberhausen (Almay)

Zèv li yo[edite | modifye sous]

Diskografi[edite | modifye sous]

  • 1987 : Took lauk auk rong rian (ถูกหลอกออกโรงเรียน)
  • 1987 : Wan puean kian jot mai (วานเพื่อนเขียนจดหมาย)
  • 1988 : Sot bo ri sut (โสดบริสุทธิ์)
  • 1988 : Sao Wiang num Thai (สาวเวียงหนุ่มไทย)
  • 1988 : Raeng ngan khao niao (แรงงานข้าวเหนียว)
  • 1989 : Pa lang rak (พลังรัก)
  • 1989 : Tam jai nam ta (ตามใจน้ำตา)
  • 1990 : Sao rai man (สาวไร่มัน)
  • 1990 : Sao Isan plat tin (สาวอีสานพลัดถิ่น)
  • 1991 : Kaw pen khon sut tai (ขอเป็นคนสุดท้าย)
  • 1991 : Jotmai lai chabap (จดหมายหลายฉบับ)
  • 1991 : Am nat rak (อำนาจรัก)
  • 1992 : Khoi rak thang daen (คอยรักต่างแดน)
  • 1993 : Lam sam baep sam style (ลำ 3 แบบ 3 สไตล์)
  • 1993 : Rai oi khoi rak (ไร่อ้อยคอยรัก)
  • 1993 : Jao bao hai (เจ้าบ่าวหาย)

vignette|Jintara le 19 mai 2007 à Oberhausen (Allemagne)

  • 1994 : Sin wang ti Wang ta khrai (สิ้นหวังที่วังตะไคร้)
  • 1994 : Songsan huajai (สงสารหัวใจ)
  • 1995 : Uaipon hai puean (อวยพรให้เพื่อน)
  • 1996 : Khaw rak fai diao (ขอรักฝ่ายเดียว)
  • 1996 : Rak son rak (รักซ้อนรัก)
  • 1997 : Raw pi ti Baw Khaw Saw (รอพี่ที่ บ.ข.ส.)
  • 1997 : Duem puea luem sao (ดื่มเพื่อลืมเศร้า)
  • 1997 : Rak plo sano yaem (รักโผล่โสนแย้ม)
  • 1998 : Pu ni cham (ผู้หนีช้ำ)
  • 1998 : Mor lam sa on 1 Rak salai dawk fai ban
  • 1999 : Luk tung sa on 2 Namta sao Warin
  • 2000 : Mor lam sa on 3 Namta lon bon tiang na
  • 2001 : Luk tung sa on 4 Sao nam pong sa uern
  • 2001 : Mor lam sa on 5 Taengmo Jintara
  • 2001 : Luk tung sa on 6 Tuay pon loot mue
  • 2002 : Mor lam sa on 7 Nat raw baw paw ai
  • 2003 : Jin ma leaw ja 1 Sung bao jaochu
  • 2003 : Mor lam sa on 8 Ruplaw lai mia
  • 2004 : Luk tung sa on 9 Sao choom pae pae rak
  • 2004 : Rock mor lam sa on 10 Payanak fak rak
  • 2005 : Luk tung sa on 11 Khon nam tang jai
  • 2006 : Mor lam sa on 12 Hello tor pit
  • 2006 : Mor lam sa on 13 Huang faen daen chum num
  • 2007 : Luk tung sa on 14 Sao tung dawkjan
  • 2007 : Jintara Krob Krueng 1 Jintara ab baew
  • 2008 : Jintara Krob Krueng 2 Yoo karng ter samuer
  • 2009 : Jintara Krob Krueng 3 Miss sis Hien
  • 2010 : Jintara Krob Krueng 4 Chewit chun kard ter mai dai
  • 2010 : Jintara Krob Krueng 5 Fark kum kor tode
  • 2011 : Jintara Krob Krueng 6 Koh Jai Chan Khun
  • 2013 : Jintara Krob Krueng 7 Koey Rak Kan Bang Mhai
  • 2014 : Jintara Krob Krueng 8 Yark Pen Chun Nai Aom Kord Ter
  • 2015 : Jintara Krob Krueng 9 Mia Luang Tuang Sith
  • 2017 : แฟนเราแต่เขาควง / Fan row tae kao kuang

Fimografi[edite | modifye sous]

Referans[edite | modifye sous]

Lyen deyò[edite | modifye sous]