Garnet Silk

Depi Wikipedya, ansiklopedi lib
Sauter à la navigation Sauter à la recherche
Mizisyen
Garnet Silk
Garnet Silk
Eta sivil
Dat nesans:2 avril 1966
Lye nesans:Mandeville
Peyi nesans:Jamayik
dat lanmò : 9 desanm 1994
Mandeville (Jamayik)
Nasyonalite : jamayiken


Gade kouman pou ou konplete biyografi sa : biyografi


Mizik: rege, raga

Enstriman

vwa



Garnett Damion Smith, rele Garnet Silk, ki fèt 2 avril 1966 nan Mandeville (Jamayik) epi ki mouri 9 desanm 1994 nan Mandeville, se yon chantè, mizisyen rege, raga jamayiken.

Biyografi[edite | modifye sous]

Se yon chantè reqqae ki fèt nan Jamayik an 1966. Li mouri aksidantèlman an 1994. Pandan li te ka manipile yon fizi yon bal pedi provoke eksplozyon a yon bonbonn gaz. Li mo an dife la aloske li te ka tante sove manman li.

Zèv li yo[edite | modifye sous]

Diskografi[edite | modifye sous]

  • 1992 : It's Growing
  • 1993 : 100% Silk
  • 1994 : Live at Reggae Sunsplash
  • 1994 : Killamanjaro Remembers
  • 1998 : Journey
  • 1999 : Give I Strength
  • 2000 : The Definitive Collection
  • 2000 : Meets the Conquering Lion
  • 2002 : Toe to Toe vol. 1 - Mikey Spice vs Garnett Silk
  • 2004 : Reggae Anthology - Music Is The Rod
  • 2006 : Collector's Series

Referans[edite | modifye sous]

Lyen deyò[edite | modifye sous]