Emilio Osorio

Depi Wikipedya, ansiklopedi lib
Aller à la navigation Aller à la recherche
Emilio Osorio
Emilio Osorio
Fonksyon:aktè, chantè
Domèn:Televizyon, teyat, mizik
Eta sivil
Dat nesans:25 novanm 2002 (17 ane)
Lye nesans:Meksiko
Peyi nesans:Meksik
Nasyonalite : meksiken


Gade kouman pou ou konplete biyografi sa : biyografi


Emilio Osorio Marcos, rele Emilio Osorio, ki fèt 25 novanm 2002 nan Meksiko (Meksik), se yon aktè meksiken.

Biyografi[edite | modifye sous]

Li se pitit gason pwodiktè Juan Osorio ak chantèz Niurka Marcos.[1]

Li kòmanse jwe an 2013 nan Porque el amor Manda. [2] Nan lane 2014 li gen yon wòl enpòtan nan telenpvela Mi corazón es tuyo.[3] Li patisipe tou nan travay mizik.[4]. An 2015, li te gen yon wòl nan Como dice el dicho.[5] Nan lane 2016 li patisipe nan telenovela Sueño de amor.[6] An 2017 li jwe nan Mi marido tiene familia kote li jwe Aristóteles Córcega Castañeda, yon jenn gason avèk yon defisit atansyon. [7] Gras a karaktè sa a, li te vin li te ye pou relasyon omoseksyèl li nan konplo a.[8] Li te tou patisipe nan pyès teyat la Aristemo el musical, sòti nan seri a Mi marido tiene familia.[9] Li lage plizyè selibasyon pou pwomosyonèl pou premye album li yo tankou "Juegos de amor", "Labios de miel", "Viernes otra vez" ak "Bronceados de amor".[10][11] Ak dènyèman li te ap travay sou nouvo albòm li yo rele Emilio 2, ak senp tankou Coros de amor, Hoy me tengo que ir ak Danzón.[12],[13]

Zèv li yo[edite | modifye sous]

Telenovela[edite | modifye sous]

Teyat[edite | modifye sous]

  • 2015 : Mi corazón es tuyo : Sebastián Lascurain
  • 2019 : Aristemo el musical  : Aristóteles Córcega Castañeda

Diskografi[edite | modifye sous]

Albòm[edite | modifye sous]

  • 2019 : Emilio
  • 2020 : Emilio 2

Singèl[edite | modifye sous]

  • 2020 : Coro de amor ft. Karol Sevilla
  • 2020 : Hoy me tengo que ir
  • 2020 : Danzón

Referans[edite | modifye sous]

  1. http://entretenimiento.univision.com/video/368096/2013-11-19/despierta-america/farandula/el-hijo-de-niurka-y-juan-ya-es-actor
  2. https://web.archive.org/web/20160629135528/http://entretenimiento.starmedia.com/famosos/emilio-hijo-juan-osorio-debuta-en-porque-amor-manda.html
  3. http://www.televisa.com/programas-tv/hoy/noticias/791927/emilio-osorio-festeja-cumpleanos-exclusiva/
  4. http://television.televisa.com/telenovelas/mi-corazon-es-tuyo/noticias/2015-04-06/rotundo-exito-mi-corazon-es-tuyo-teatro/
  5. http://television.televisa.com/programas-tv/como-dice-el-dicho/videos/2015-06-10/entrevista-Emilio-Osorio-convierte-nino-autismo/
  6. https://www.radioformula.com.mx/entretenimiento/20151227/emilio-osorio-graba-sueno-de-amor-bajo-la-produccion-de-su-padre/
  7. https://laopinion.com/2018/07/02/hijo-de-niurka-marcos-vive-romance-gay-en-telenovela/)
  8. https://www.publimetro.com.mx/mx/virales/2018/11/17/aristemo-la-pareja-adolescente-gay-televisa-causa-furor.html
  9. https://www.eldiariodechihuahua.mx/espectaculos/preparados-para-el-final-de-aristemo-20190708-1536779.html
  10. https://www.cibercuba.com/videos/musica/2018-05-10-u65722-e65722-s27065-asi-suena-bronceados-amor-primer-tema-emilio-osorio (an panyòl)
  11. http://teleprograma.diezminutos.es/telenovela/2018/marzo/emilio-osorio-cantante-sueno-de-amor-juan-osorio-niurka
  12. https://www.debate.com.mx/show/Karol-Sevilla-y-Emilio-Osorio-derrochan-gran-quimica-en-su-nuevo-videoclip-musical-20200728-0285.html
  13. https://www.lasestrellas.tv/espectaculos-1/musica-1/emilio-osorio-video-hoy-me-tengo-que-ir

Lyen deyò[edite | modifye sous]