Dulce María

Depi Wikipedya, ansiklopedi lib
Sauter à la navigation Sauter à la recherche
Dulce María
Dulce María
Fonksyon:aktris, chantèz
Domèn:televizyon, sinema, mizik
Eta sivil
Dat nesans:6 desanm 1985
Lye nesans:?
Peyi nesans:Meksik
Nasyonalite : meksiken


Gade kouman pou ou konplete biyografi sa : biyografi


Dulce María Espinosa Saviñón, rele Dulce María, ki fèt sou 6 desanm 1985, se yon aktris ak chantèz meksikèn.

Biyografi[edite | modifye sous]

Zèv li yo[edite | modifye sous]

Telenovela[edite | modifye sous]

Seri televizyon[edite | modifye sous]

Fim[edite | modifye sous]

  • 1997 : Juguito de Ciruela : Julieta Luna
  • 1999 : Inesperado Amor : Lorena
  • 2000 : Bienvenida al Clan : Aleshaí
  • 2010 : Alguien Ha Visto a Lupita? : Lupita

Diskografi[edite | modifye sous]

Albòm[edite | modifye sous]

  • 2010 : Extranjera [Primera Parte]
  • 2011 : Extranjera [Segunda Parte]
  • 2014 : Sin Fronteras
  • 2017 : DM

Senp[edite | modifye sous]

  • 2008 : Il Regalo Più Grande|El Regalo Màs Grande (avèk Tiziano Ferro ak Anahí)
  • 2009 : El Verano
  • 2009 : Beautiful (avèk Akon)
  • 2009 : Déjame Ser
  • 2010 : Inévitable
  • 2010 : Ya no
  • 2011 : Ingenua
  • 2013 : Lagrimas
  • 2014 : Antes Que Ver El Sol
  • 2014 : O Lo Haces Tú O Lo Hago Yo
  • 2016 : Dejarte De Amar (Pou telenovela Corazon que miente)
  • 2017 : No Sé Llorar
  • 2017 : Volvamos (avèk Joey Montana)
  • 2017 : Rompecorazones

Referans[edite | modifye sous]

Lyen deyò[edite | modifye sous]