Danny Fraticelli

Depi Wikipedya, ansiklopedi lib

Danny Fraticelli[1], rele Frati, ki fèt 5 oktòb 1977 nan San Juan, (Pòtoriko), se yon chantè, mizisyen ak Aktè pòtoriken.

Biyografi[modifye | modifye kòd]

Danny jwe nan fim lokal e entènasynal ak tou nan telenovela.

Zèv li yo[modifye | modifye kòd]

Diskografi[modifye | modifye kòd]

  • 1998 ː Materia Prima - Evolución
  • 2004 ː Niño Planeta - No Hay Vuelta Atrás
  • 2009 ː Frati - En Libertad
  • 2011 ː Niño Planeta - EP
  • 2012 ː FratiCelli - EP

Fimografi[modifye | modifye kòd]

Referans[modifye | modifye kòd]

Lyen deyò[modifye | modifye kòd]