Dédé Saint Prix

Depi Wikipedya, ansiklopedi lib
Sauter à la navigation Sauter à la recherche

André (Dédé) Saint Prix (ki fèt 10 fevriye 1953) se yon chantè ak mizisyen matinikè.

Zèv li yo[edite | modifye sous]

Diskografi[edite | modifye sous]

  • 1982 : En Concert au Club 91/1 (avèk gwoup Avan-Van)
  • 1983 : Dede Saint-Prix et Avan-Van (avèk gwoup Avan-Van)
  • 1984 : Avan-Van tombé d'amour
  • 1988 : Mi Sé Sa
  • 1993 : Best of Dede Saint Prix
  • 1996 : Avan-Van tombé d'amour
  • 1997 : Afro-caribbean groove
  • 1999 : Arrete Ton Delire
  • 2002 : Hommage à Paulo Rosine
  • 2002 : Le meilleur en concert
  • 2002 : À la tingawa ! (avec Ti-Jacki)
  • 2005 : Fruits de la patience
  • 2007 : Melanj
  • 2008 : Le Meilleur

Referans[edite | modifye sous]

Lyen deyò[edite | modifye sous]