Charlie Chaplin (mizisyen)

Depi Wikipedya, ansiklopedi lib
Sauter à la navigation Sauter à la recherche
Mizisyen
Charlie Chaplin
Ajoute yon foto nan bwat sa a}}
Eta sivil
Dat nesans:?
Lye nesans:?
Peyi nesans:Li se moun ki kote ?
Nasyonalite : Ki nasyonalite moun sa?


Gade kouman pou ou konplete biyografi sa : biyografi



Enstriman


Charlie Chaplin se yon chantè ak mizisyen rege, raga jamayiken.

Biyografi[edite | modifye sous]

  • Dat enpòtan yo

Zèv li yo[edite | modifye sous]

Diskografi[edite | modifye sous]

  • 1981 ː Red Pond
  • 1982 ː Face To Face
  • 1984 ː Fire Burn Them Below (Powerhouse)
  • 1985 ː Que Dem (Powerhouse)
  • 1985 ː Free Africa (Powerhouse)
  • 1985 ː Dancehall Rockers
  • 1987 ː The Negril Chill (avèk Yellowman)
  • 1989 ː Two Sides Of Charlie Chaplin
  • 1990 ː Take Two !
  • 1990 ː 20 Super Hits
  • 1991 ː Cry Blood
  • 1997 ː Ras Portraits
  • 2006 ː DJ Roll Call

Referans[edite | modifye sous]

Lyen deyò[edite | modifye sous]