Cassandra Wilson

Depi Wikipedya, ansiklopedi lib
Ale nan: Navigasyon, Fouye
Mizisyen, Atis
Cassandra Wilson
Cassandra Wilson.jpg
Eta sivil
Dat nesans:4 desanm 1955
Lye nesans:Jackson, Misisipi
Peyi nesans:Etazini
Nasyonalite : Ameriken


Gade kouman pou ou konplete biyografi sa : biyografi


Mizik: jaz

Enstriman

vwa


Cassandra Wilson (ki fèt 4 desanm 1955) se yon chantè ameriken.

Zèv li yo[edite | modifye sous]

Diskografi[edite | modifye sous]

Albòm studio[edite | modifye sous]

  • 1986 : Point of View
  • 1987 : Days Aweigh
  • 1988 : Blue Skies
  • 1990 : Jumpworld
  • 1991 : She Who Weeps
  • 1993 : Dance to the Drums Again
  • 1993 : Blue Light 'Til Dawn
  • 1994 : After the Beginning Again
  • 1996 : New Moon Daughter
  • 1996 : Songbook
  • 1997 : Rendezvous (avèk Jacky Terrasson)
  • 1999 : Traveling Miles
  • 2002 : Belly of the Sun
  • 2003 : Glamoured
  • 2006 : Thunderbird
  • 2008 : Loverly
  • 2010 : Silver Pony
  • 2012 : Another Country
  • 2015 : Coming Forth by Day

Fimografi[edite | modifye sous]

Referans[edite | modifye sous]

Lyen deyò[edite | modifye sous]