Billy Ocean

Depi Wikipedya, ansiklopedi lib
Sauter à la navigation Sauter à la recherche
Billy Ocean
Billy Ocean nan Nouyok (1988)
Fonksyon:Chantè
Domèn:mizik
Eta sivil
Dat nesans:21 janvye 1950
Lye nesans:Fyzabad
Peyi nesans:Trinidad ak Tobago
Nasyonalite : anglè


Gade kouman pou ou konplete biyografi sa : biyografi


Leslie Sebastian Charles, rele Billy Ocean, ki fèt 21 janvye 1950 nan Fyzabad (Trinidad ak Tobago), se yon chantè R&B anglè.

Biyografi[edite | modifye sous]

Zèv li yo[edite | modifye sous]

Diskografi[edite | modifye sous]

  • 1976 : Billy Ocean
  • 1979 : Limit
  • 1980 : Are you ready
  • 1981 : Nights
  • 1982 : Inner Feelings
  • 1984 : Suddenly
  • 1986 : Love Zone
  • 1988 : Tear down these walls
  • 1989 : Billy Ocean Greatest hits
  • 1993 : Time To Move On
  • 2004 : The Ultimate Collection
  • 2002 : Emotions In Motion
  • 2009 : Because I Love You
  • 2009 : Live
  • 2010 : The Best Of Billy Ocean
  • 2013 : Here You Are

Referans[edite | modifye sous]

Lyen deyò[edite | modifye sous]