Andrew Tosh

Depi Wikipedya, ansiklopedi lib
Sauter à la navigation Sauter à la recherche
Mizisyen
Andrew Tosh
Ajoute yon foto nan bwat sa a}}
Eta sivil
Dat nesans:19 jen 1967
Lye nesans:Kinstòn
Peyi nesans:Jamayik
Nasyonalite : jamayiken


Gade kouman pou ou konplete biyografi sa : biyografi


Mizik: rege, raga

Enstriman

vwa



Carlos Andrew McIntosh (ki fèt 19 jen 1967), rele Andrew Tosh nan Kinstòn, se yon chantè,mizisyen rege, raga jamayiken. Li se ti gason Peter Tosh.

Biyografi[edite | modifye sous]

  • Dat enpòtan yo

Zèv li yo[edite | modifye sous]

Diskografi[edite | modifye sous]

  • 1987 : Original Man
  • 1989 : Make Place For The Youth
  • 2000 : Message from Jah
  • 2001 : Andrew Tosh
  • 2004 : Andrew Tosh Sings Tosh: He Never Died
  • 2010 : Legacy: An Acoustic Tribute To Peter Tosh
  • 2013 : Eye to Eye

Referans[edite | modifye sous]

  • Referans pou konnen plis anlè moun sa a ----

Lyen deyò[edite | modifye sous]