21 Savage

Depi Wikipedya, ansiklopedi lib
Aller à la navigation Aller à la recherche
Mizisyen
21 Savage
21 Savage 2018.jpg
Eta sivil
Dat nesans:21 oktòb 1992
Lye nesans:Lonn
Peyi nesans:Wayòm Ini
Nasyonalite : Britanik


Gade kouman pou ou konplete biyografi sa : biyografi


Mizik: Hip-hop/Rap

Enstriman

Vwa



Shéyaa Bin Abraham-Joseph, rele 21 Savage, ki fèt 21 oktòb 1992 nan vil Lonn (Wayòm Ini), se yon rapè britanik.

Li rive popilè an 2016 grasa mizik Red Opps e yo vin konnen li nan tout mond lan grasa mizik No Heart ki rive a plis pase 100 milyon vi sou YouTube nan kèlke mwa.

Biyografi[edite | modifye sous]

Diskografi[edite | modifye sous]

Albòm[edite | modifye sous]

  • 2017 : Issa Album
  • 2017 : Without Warning (avèk Offset epi Metro Boomin)
  • 2018 : I Am > I Was
  • 2020 : Savage Mode II (avèk Metro Boomin)

EP[edite | modifye sous]

  • 2015 : Free Guwop (avèk Sonny Digital)
  • 2016 : Savage Mode (avèk Metro Boomin)

Mikstèp[edite | modifye sous]

  • 2015 : The Slaughter Tape
  • 2015 : Slaughter King

Singèl[edite | modifye sous]

  • 2014 : Picky
  • 2015 : Red Rag, Blue Rag (feat. Yung Booke & Freaky D$MG)
  • 2015 : Skrtt Skrtt
  • 2015 : Red Opps
  • 2015 : Million Dollar Liq (feat. ManMan Savage)
  • 2015 : Woah
  • 2015 : Air It Out (feat. Young Nudy)
  • 2016 : Supply
  • 2016 : Oh Ok
  • 2016 : Dip Dip
  • 2016 : One Foot
  • 2016 : 21 Way
  • 2016 : No Heart
  • 2016 : X (feat. Future)
  • 2017 : All the Smoke
  • 2017 : Bank Account
  • 2017 : Nothin New
  • 2018 : A Lot (feat. J. Cole)
  • 2019 : Immortal
  • 2020 : Secret (feat. Summer Walker)
  • 2020 : Runnin (feat. Metro Boomin)

Referans[edite | modifye sous]

Lyen deyò[edite | modifye sous]